Onze diensten

Advies & Creatie

7 dagen/7, met een bevoorrechte gesprekspartner bij de uitwerking van uw voorontwerp, de opvolging én de evolutie van uw dossier.

Professionalisme

Elke medewerker maakt deel uit van het bedrijf, genoot een opleiding in een vakgebied van de bouw (meubelmaker, schrijnwerker, elektricien, metselaar, …) en beschikt over de nodige vaardigheden voor een perfecte uitvoering van de opdracht.

Technologie

Een feilloze beheersing van de technologie en 30 jaar knowhow verzekeren de duurzaamheid van uw investering.

Informatie

Precieze informatie is onontbeerlijk. Eerder dan een te hoog ingeschatte prijs, moet de meegedeelde prijs realistisch en juist zijn. De gerustgestelde consument moet zich kunnen concentreren op de essentiële details van zijn project. Dankzij een permanente opleiding staan onze adviseurs in nauw contact met de verschillende hoofdaankopers en kunt u rekenen op de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor zowel producten als diensten.

Budget

Het rond krijgen van het budget kan heel wat inspanningen vragen. En dat vraag respect. Getuige daarvan de tijd die we wijden aan uw project. De creatie, gepaard met flexibiliteit en uiterste nauwkeurigheid, geeft het eindresultaat betekenis, ziel en karakter. Geniet van onze producten en ontdek het nirwana.